5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını tespit etmek için etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana pazariniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde iş adımları çoğunlukla şunları karınerir:

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının makul bir sıcaklık dayanımı süresine malik olması yahut yangın esnasında tütün geçişini engellemesi üzere standartlara yönlü olmaları gerekmektedir.

→ Yangın merdiveni kapılarının Yangın Kapısı otomatik kapanma özelliği olmalı ve ürkü amerikan bar, yaylı menteşe, duman sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakılırsa yangın kapısı yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve mesleklevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Report this wiki page